Ενιαίο δάπεδο (χυτό) από κόκκους χαλαζία. Οι κόκκοι είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με ρητινούχο διάφανο υλικό ειδικά παραγόμενο για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Η διακοσμητική επιλογή είναι πρακτικά αναρίθμητη μπορεί να εφαρμοστεί σε τεράστια ποικιλία σχεδίων ανάλογα με τις απαιτήσεις και την επιθυμία του πελάτη ή ακολουθόντας τις οδηγίες του interior designer. Για το φινίρισμα υπάρχουν επιλογές σε μάτ – σατινέ – gloss.
Τα χαλαζιακά δάπεδα έχουν πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών σε επαγγελματικούς αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους.Είναι ιδανικό για εκθεσιακούς χώρους, γραφεία, κουζίνες εστιατορίων, διάδρομοι, πάρκιν, πεζοδρόμια, πισίνες, νοσοκομεία, βιομηχανίες, δημόσιους χώρους αλλά και ιδιωτικά δρομάκια, αυλές, ταράτσες αφού είναι και εξαιρετικό μονωτικό υλικό κ.λ.π.
Κύρια χαρακτηριστικά
Ενιαίο υλικό.
Υδατοστεγές
Μονωτικό
Πυράντοχο
Αντιολισθιτικό
Ιδανικό για περιβάλλοντα χώρο πισίνας
Εύκολο στο καθάρισμα
Υψηλή αντοχή
Ανθεκτικό στα χημικά, λίπη, έλαια
Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν κατάλληλης επεξεργασίας η τοποθέτηση τους πάνω από υπάρχοντα δάπεδα (πλακάκια, πλακόστρωτα κ.λ.π.)
Τοποθετείται ακόμη και πάνω από υπάρχοντα δάπεδα από πλακάκια, πέτρα, πλακόστρωτα, μετά από την κατάλληλη επεξεργασία για κάθε περίπτωση.
Με την Ποιότητα και αξιοπιστία του anakenizo.gr
Μεγαλύτερη από 20ετη εμπειρία σε εφαρμογές – ανακαινίσεις