Οικιακοί καθαρισμοί Καλέστε για δωρεάν προσφορά στο 6946368555

Οι οικιακοί καθαρισμοί αποτελούν καθημερινότητα για τα πλέον εξειδικευμένα και ταχύτατα συνεργεία μας.
Απολαύστε ένα πραγματικά υγιεινό και καθαρό περιβάλλον με τα εγγυημένα αποτέλεσματα που χρειάζεστε για τον καθαρισμό του σπιτιού σας.
Είμαστε πάντα σε θέση να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία αρχικού καθαρισμού, μετά απο οικοδομικές εργασίες ή γενικού καθαρισμού σπιτιών.
Ορίζετε το χρονικό πλαίσιο και εμείς παραδίδουμε το χώρο σας σε άριστη κατάσταση στην ώρα μας!
Οι υπηρεσίες μας είναι ευέλικτες και τις προσαρμόζουμε στον τρόπο που θέλετε.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Καλέστε μας σήμερα για ραντεβού και ένας επόπτης από τα συνεργεία μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για μία εκτίμηση καθαρισμού εντελώς δωρεάν.
Αναλαμβάνουμε:
Αρχικό καθαρισμό
Γενικό καθαρισμό
Τακτικό καθαρισμό
Καθαρισμό επίπλων
Καθαρισμό στρωμάτων – χαλιών – μοκετών
Απολύμανση διαμερίσματος – σπιτιού – πολυκατοικίας
Απεντόμωση διαμερίσματος – σπιτιού – πολύκατοικίας

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων 

Καλέστε για δωρεάν προσφορά στο 6946368555

Άριστοι επαγγελματικοί καθαρισμοί κτιρίων με την εγγύηση του Anakenizo.gr

Oι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων και η απολύμανσή τους είναι η πηγή της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται τον καθαρισμό και την απολύμανση των εγκαταστάσεών 

τους μας το επιβεβαιώνει καθημερινά.

Παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού και απολύμανσης για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο ανεξαρτήτως μεγέθους. (κτίρια γραφείων, αλυσίδες καταστημάτων, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, κέντρα διανομής, βιομηχανικοί χώροι, εκπαιδευτικοί χώροι, πάγκους εργασίας κ.ά.).

Σεβόμαστε τις επιχειρήσεις που αναζητούν να ελέγχουν τα λειτουργικά τους κόστη, και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις  που προσθέτουν αξία στους πελάτες μας, παρέχοντας ένα καθαρό, υγιεινό, ασφαλές περιβάλλον που ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων Με Δωρεάν Εκτίμηση

Καλέστε μας σήμερα για ραντεβού και ένας επόπτης από τα συνεργεία μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για μία εκτίμηση καθαρισμού εντελώς δωρεάν.

Υπηρεσίες Pest Control 

Καλέστε για δωρεάν προσφορά στο 6946368555

Απολύμανση – Μικροβιοκτονία
Η πολυετής εμπειρίας μας σε εφαρμογές μικροβιολογικών απολυμάνσεων μας καθιστά τους πλέον ειδικούς για την διατήρηση των χώρων σας σε υψηλά υγειονομικά επίπεδα. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εξοντωθούν ακόμα και οι πιο επίμονοι μικροοργανισμοί. Στο συνεργείο καθαρισμού μας θα βρείτε έμπειρους χειριστές του άριστου τεχνολογικού εξοπλισμού (νεφελοψεκαστήρες, συσκευές νεφελοποίησης κλπ). Κατά την απολύμανση δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή με τεχνικές που δεν επιβαρύνουν τον χώρο σας με τοξικά υπολλείματα πάνω σε επιφάνειες και αντικείμενα.

Απεντόμωση
Η εταιρεία μας εξασφαλίζει την υγιεινή του χώρου βοηθόντας στην αποφυγή δημιουργίας εστίας μόλυνσης και κυνδίνου. Καταπολεμίστε “έντομα δημόσιας υγείας” – φορείς παθογόνων μικροοργανισμών όπως κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοί, μέλισσες, σφήκες, αράχνες, σκορπιοί, κλπ.

Μυοκτονία
Απαλλαγείτε απο τρωκτικά που τυχόν υπάρχουν με τις πιο άμεσες λύσεις μυοκτονίας της αγοράς.
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλύει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του χώρου σας και εντοπίζει τις εστίες των τρωκτικών (σημεία που βρίσκουν διαθέσιμη τροφή, κλπ) και δρα άμεσα πάνω στο πρόβλημα.
Με ειδικούς σταθμούς δόλωσης προσεχτικά τοποθετημένους στον χώρο σας, εξολοθρεύουμε αποτελεσματικά αυτούς τους φορείς μικροοργανισμών που ρυπαίνουν τα πάντα στο πέρασμά τους με τα περιττώματα, τα ούρα, το σμήγμα του δέρματός τους και τις τρίχες τους.

Απώθηση Πτηνών – Απώθηση Ερπετών
Με οικολογική συνείδηση χρησιμοποιούμε τρόπους για την απώθηση πτηνών και ερπετών με ειδικό υπερσύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Στόν εξοπλισμό και τις τεχνικές μας συμπεριλαμβάνονται ειδικές συσκευές υπερήχων, απωθητικές ακίδες, πλέγματα, κ.α.

Βιολογικοί καθαρισμοί  

Καλέστε για δωρεάν προσφορά στο 6946368555

Χαλιά – Μοκέτες
Τα χαλιά και οι μοκέτες συσσωρεύουν μικροοργανισμούς που επιβαρύνουν την διάρκεια ζωής τους, όπως τα ακάρεα. Οι μικροοργανισμοί αυτοί σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες.
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας καθαρισμών εξολοθρεύει κάθε μικροοργανισμό που επιβαρύνει την υγιεινή του χώρου σας, προστατεύει τα χαλιά και τις μοκέτες και συμβάλει στην διατήρηση των χρωμάτων τους.
Σαλόνια Αυτοκινήτων
Τα σαλόνια των αυτοκινήτων μας συχνά μαζεύουν σκόνη ο οποία μόνο αθώα δεν είναι. Η σκόνη σε συνδιασμό με το καυσαέριο δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη επικύνδυνων μικροοργανισμών
που εισπνέουμε κάθε φορά που εισερχόμαστε στο αυτοκίνητό μας.
Ξενοδοχεία
Αποτελούμε τον καλύτερο σύμμαχο για κάθε ξενοδόχο που ετοιμάζει την επιχείρησή του για την νέα σεζόν.
Κατα την διάρκεια του χειμώνα η επιχείρησή σας παραμένει κλειστή, εκτεθιμένη σε κρύο, υγρασία και σκόνη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικροοργανισμοί και μύκητες που ευδοκιμούν σε αυτές τις συνθήκες.
Παιδικούς / Βρεφονηπιακούς Σταθμούς – Παιδότοπους
Προστατέψτε τους μικρούς φίλους της επιχείρησής σας απο κάθε λογής μικρόβια που επιβαρύνουν τους ευαίσθητους οργανισμούς των παιδιών.
Κατασκηνώσεις
Οι κίνδυνοι που καραδοκούν στις εγκαταστάσεις μιας κατασκήνωσης συνήθως αφορούν θέματα άμεσης ασφάλειας των κατασκηνωτών. Πολλές φορές όμως δεν σκεφτόμαστε τα μικρόβια που αναπτύσσονται και μεταδίδουν τα παιδιά μεταξύ τους. Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων γεμίζουν πολύ γρήγορα με βακτήρια και μύκητες που επιβαρύνουν κάθε ανθρώπινο οργανισμό.Με τον βιολογικό καθαρισμό προσφέρουμε άμεση λύση στις ανάγκες κάθε λογής εγκαταστάσεων.
Καφετέριες – Χώροι Μαζικής Εστίασης
Είτε πρόκειται για καφετέριες είτε για χώρους εστίασης, η ανάγκη για βιολογικό καθαρισμό θεωρείται δεδομένη.
Γραφεία
Τα γραφεία μας είναι επιφάνειες που έρχονται συνέχεια σε επαφή με τα χέρια μας και με χαρτιά που έχουν έρθει σε επαφή με ακόμα περισσότερα χέρια μεταφέροντας έτσι στον οργανισμό μας πληθώρα μικροβίων – πολλές φορές βλαβερών. Δεκάδες εταιρείες μας εμπιστεύονται τον βιολογικό καθαρισμό των γραφείων τους στην προσπάθειά τους να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενούς τους.
Καλέστε μας για ένα ραντεβού για να εκτιμήσουμε δωρεάν τις ανάγκες του χώρου σας.