απεντόμωση απολύμανση

Απεντόμωση – Απολύμανση Pest Control

Το Pest Control του anakenizo.gr παρέχει ένα σύνολο λύσεων για τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στην διαχείριση των παρασίτων υγειονομικής σημασίας.

Είτε πρόκειται για οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, προσφέροντας υγιεινό και ποιοτικό τόπο διαβίωσης και διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία μίας επιχείρησης.

Προσφέρουμε υπηρεσίες απώθησης πτηνών, με οικολογική συνείδηση και αγάπη προς το περιβάλλον.

Υπηρεσίες Pest Control

Απολύμανση – Μικροβιοκτονία

Η πολυετής εμπειρίας μας σε εφαρμογές μικροβιολογικών απολυμάνσεων μας καθιστά τους πλέον ειδικούς για την διατήρηση των χώρων σας σε υψηλά υγειονομικά επίπεδα.

Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εξοντωθούν ακόμα και οι πιο επίμονοι μικροοργανισμοί.

Στο συνεργείο καθαρισμού της Mr.Shine θα βρείτε έμπειρους χειριστές του άριστου τεχνολογικού εξοπλισμού (νεφελοψεκαστήρες, συσκευές νεφελοποίησης κλπ).

Κατά την απολύμανση δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή με τεχνικές που δεν επιβαρύνουν τον χώρο σας με τοξικά υπολλείματα πάνω σε επιφάνειες και αντικείμενα.

Απεντόμωση

Η υπηρεσία καθαρισμού του anakenizo.gr εξασφαλίζει την υγιεινή του χώρου βοηθόντας στην αποφυγή δημιουργίας εστίας μόλυνσης και κυνδίνου.

Καταπολεμίστε “έντομα δημόσιας υγείας” – φορείς παθογόνων μικροοργανισμών όπως κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοί, μέλισσες, σφήκες, αράχνες, σκορπιοί, κλπ.

Μυοκτονία

Απαλλαγείτε απο τρωκτικά που τυχόν υπάρχουν με τις πιο άμεσες λύσεις μυοκτονίας της αγοράς.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλύει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του χώρου σας και εντοπίζει τις εστίες των τρωκτικών (σημεία που βρίσκουν διαθέσιμη τροφή, κλπ) και δρα άμεσα πάνω στο πρόβλημα.

Με ειδικούς σταθμούς δόλωσης προσεχτικά τοποθετημένους στον χώρο σας, εξολοθρεύουμε αποτελεσματικά αυτούς τους φορείς μικροοργανισμών που ρυπαίνουν τα πάντα στο πέρασμά τους με τα περιττώματα, τα ούρα, το σμήγμα του δέρματός τους και τις τρίχες τους.

Απώθηση Πτηνών – Απώθηση Ερπετών

Με οικολογική συνείδηση χρησιμοποιούμε τρόπους για την απώθηση πτηνών και ερπετών με ειδικό υπερσύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στόν εξοπλισμό και τις τεχνικές μας συμπεριλαμβάνονται ειδικές συσκευές υπερήχων, απωθητικές ακίδες, πλέγματα, κ.α.

Δωρεάν Εκτίμηση Καθαρισμού

Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά και ένας συνεργάτης – επόπτης θα έρθει στον χώρο σας ώστε να εκτιμήσει τις ανάγκες που η εταιρεία σας εντελώς δωρεάν